"A Rémálom a Sent mappában az LWp Kommunikáció leglélegzetelállítóbb, legszórakoztatóbb, legforradalmibb és a legkülönlegesebb élményt nyújtó mikroblogja. Kutatás által alátámasztott problémára kínált alternatíva, társadalmi felelősségvállalás. Innováció, innováció, innováció."

 

Az Emberi Hiszékenység Vámszedőinek PR tagozata így jellemezte, írta le, illusztrálta és definiálta – tegye mindenki a szívére a kezét – valóban zseniális tartalomgépezetünket. Rendszerint az ötlettelenség, a fogalmazási képesség hiánya, a szellemi restség vagy csak egyszerűen az alkalom szüli a fenti fordulatokat. Esetünkben azonban nem feleslegesen túlzó és üres kifejezések ezek, hanem a patikamérlegen kimért, higgadt értékítélet gondosan válogatott építőkövei. Igen, sikerült. Vállalati szinergiáinkat kihasználva megalkottuk az utat egy igazabb, európaibb kommunikáció felé.

 

Diszklémer / bojlerplét:

A Rémálom a Sent mappában a péeres munka elé tartott görbe tükrünket veszi górcső alá, hogy elváljon a búza az ocsútól, igaz a hamistól, és utolérjünk mindenkit, aki lassabb, mint egy sánta kutya. Törpe-fejűek humorosnak szánt önkritikája ez.