Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

„A zenéim víziók” – interjú Friedrich Störenburgerrel, a fossziltechno szülőatyjával

Nyár van. Ilyenkor az időjárás mellett az ember vérmérséklete is magasabb hőfokú. A színek élénkebbek, az érzések intenzívebbek és odaadóbbak, ugyanakkor sokszor mélyebbek. A kilencedik alkalommal megrendezett Nagy Zenei Fesztivál headlinerének, Friedrich Störenburgernek a sajtótájékoztatóra várunk az erre a célra kijelölt sátornál.

0 Tovább

Túrós csuszáról és kockás abroszról beszélgettünk Alyval

Debreceni fellépése előtt a Kondorosi Csárdában faggattam az alig húszéves világsztárt, Alyt. A világ a lábai előtt hever, de ő még szinte tinédzser, mégis kiegyensúlyozott. Beszéltünk szellemről, testről és az életről magáról. Azonnal összebarátkoztunk, az interjú óta már receptet is cseréltünk a neten.

0 Tovább

Hirdetés

A Rémálom a Sent mappában népszerűségét jelzi, hogy megérkezett az első hirdetőnk. A blog eddig is teljes mértékben független felületként működött, és ez a jövőben sem lesz másképp - de a hirdetési ajánlatokat szeretettel várjuk!

0 Tovább

Töredezve esedezem

Töredezve esedezem a nyájas olvasó bocsánatért (írja e sorok írója, írván), de hát ez mégis csak abszurd - Lórándi Géza publicisztikája.

0 Tovább

Médiaceleb-képzést indít a BEVÉTEL TV

A nagy sikerű aranyköpés-szövegíró képzést követően tovább halad a vertikális integráció útján, és közös szervezésű médiaceleb-oktatást indít a BEVÉTEL TV és az Interestwhore Studios. A hiánypótló képzés célja, hogy előzetes márkaüzenet átadására alkalmas sablonokat építsen ki a pályájuk elején lévő hírességekben, hogy azok ne legyenek reklám szempontból olyan fatökűek, mint a mostaniak.

0 Tovább

Rémálom a Sent mappában

blogavatar

Az LWp Kommunikáció stilisztikai konditerme elköltözött a sentmappa.tumblr.com címre.

Utolsó kommentek