Gyöngyös vonzáskörzetének hagyományosan piacvezető építőanyag-telepe, a Kiss és Kissné Tüzép Bt. megújult Facebook-oldalán szórakoztató teszttel várja az érdeklődőket.

 

Ha valaki a háza felújítására vállalkozik, tanácstalanságot érezhet a tetőcserepek hatalmas választéka láttán. A Hercules cserép jól bírja az erős fizikai behatásokat, a Vulcanus modell nagyon tartós – ezért kínálja a Kiss és Kissné Tüzép Bt. 30 éves garanciával –, de jóval drágább is. Mit tegyen ilyenkor a botcsinálta ezermester?

Az emberek a többi internetezőhöz fordulnak segítségért, nézzék csak meg a gyakorikerdesek.hu vonatkozó kérdéseit. Az érdeklődők Facebook-oldalunkon könnyen és gyorsan megtalálják a válaszokat, és az építőipari véleményvezérektől is tanácsot kérhetnek.” – mondta Kiss János, a cég vezetője.

Láthatóan komolyak a cég szándékai, mert az oldalon nem haboztak egy játékkal kedveskedni az online barkácstársadalomnak. A „Te melyik építőipari termék vagy?” tesztben néhány személyes kérdést megválaszolva kiderül, hogy a nyílászárók világa, a burkolás, a földmunka vagy éppen a belső lakberendezés – illetve konkrétan melyik termék – illeszkedik legjobban a személyiségünkhöz.

A tesztet már kitöltötte Gyöngyös büszkesége, a Megaszektor döntőse, Vagány P. Ubul is: „Rólam tudják a rajongóim, hogy igazi mediterrán típus vagyok, mindig keresem a kalandot és az izgalmakat. Fiatal koromban pár balhém is volt emiatt, de a lányok pont ezt szeretik bennem, mármint hogy veszélyesen élek. Ezért nem is lepődtem meg, hogy leginkább a Kiss és Kissné Tüzép Bt.-nél most 2500 forintos, akciós áron kapható 2,2mm vastag horganyzott dróthuzal-tekercsre hasonlítok. Érdemes kitölteni, mert nagyon tanulságos az eredmény. Kicsit olyan, mint egy Coelho-regény – mindenkinek szüksége van arra, hogy jobban megismerje önmagát.

Ubul nagyon megszerette Kisséket és családi vállalkozásukat, az élményről írt is egy dalt. Az így készült Téglavörös című szám elérhető a cég Facebook-oldalán, illetve felkerült Ubul hamarosan kapható első albumára is. Hallgassátok!