Frankfurt am Main, Németország, 2011. február 3. - Az Ideenvereiniger Firmaapparat™ (IF™)-nak köszönhetően ugrásszerű fejlődés várható a corporate strategic employee consulting developmentben.

 

Ideamerge-ölő mobilalkalmazást vezet be a Tonekönig, Rajna-Majna tartomány sub par telekommunikációs piacvezető operátora. Az applikáció a nagyvállalatok világában egyre nagyobb gondot okozó meeting noise-ra kínál megoldást, mely jelenség egy nemrég napvilágot látott brémai kutatás alapján mára az üzleti eredményesség egyik leginkább hátráltató tényezőjévé vált. A forradalmi Ideenvereiniger Firmaapparat™ (IF™) megfelelő alternatívát kínál a céges fegyelmezésekre, elbocsátásokra és csődvédelmi kérelmekre.

„Mindannyian tapasztalhattuk már életünkben a meeting pressure-t, a corporate business execution közben fellépő inefficiencialitás egyik legfőbb okát. Az Ideenvereiniger Firmaapparat™ a legmegfelelőbb eszköz a strategic corporate employee consulting developmenthez. Az IF™ valós piaci rést tölt be a high-end szektorban, promptly-pitched eszköztárának és a legújabb, SPITZANGEBOT O™ technológiával készült irreverziós moduljának köszönhetően a főnökök kedvelt eszközévé válhat világszerte” – nyilatkozta Theodor van der Sell, a Tonekönig Alapító CEO-ja.

Az IF™-et a Tonekönig az ApplikationEntwickeln GmbH-val közösen fejlesztette. „Megtiszteltetés számunkra, hogy egy ilyen nemzetközileg is elismert céggel dolgozhattunk együtt, mint a Tonekönig. A cég szakértelme és know-how optimalizációs referenciái biztos alapot nyújtottak ahhoz, hogy nyugodt munkakörülmények között fejleszthessük ki az IF™-et, annak koncepciókialakítási, tesztelési és spamelési fázisaiban egyaránt” – tette hozzá Udo Finckmal, az ApplikationEntwickeln GmbH Useless Application Development Üzletágának Vezető Fejlesztője.

Az Ideevereiniger Firmaapparat™ 2012 harmadik negyedévtől lesz kapható a kijelölt piacokon világszerte, Miami White, Silvermoon és 2002-03 Bayern Münich Fremdlauf Blau színekben.

 

Az alkalmazásról bővebb információt az alábbi honlapon olvashat: http://www.tonekonig.co.de/produkten/neu/ideenvereinigerfirmaapparat

 

- VÉGE –

Szerkesztői jegyzetek

A Tonekönigről

A német-srí lankai tulajdonú Tonekönig Rajna-Majna tartomány sub par telekommunikációs és a polonnaruwai kaparós sorsjegy piac vezető szolgáltatója. A 2011-ben alapított vállalat a Bankrottdannentgehen GmbH hivatalos jogutódja.

Az ApplikationEntwickeln GmbH-ról

A német ApplikationEntwickeln GmbH vezető alkalmazásfejlesztő cég, portfoliójának kiemelt eleme az alkalmazásfejlesztés mellett az optimal hacking és a government IT attack szolgáltatások. A cég 2011-ben elnyerte a belorusz kormány Arany Káder díját.